У Кропивницькому працівники поліції затримали «домушника»

Вересень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 944 | Коментарі: 0

Раніше судимий 42-річний місцевий мешканець підозрюється у скоєнні крадіжок із домоволодінь громадян та пограбуванні місцевої жительки. За вчинене зловмиснику загрожує до 6 років ув’язнення.

До Кіровоградського відділу поліції надійшли повідомлення від громадян про те, що вони стали жертвами «домушника».

Вдень злодій проникав у приватні будинки, пошкоджуючи пластикове вікно. З помешкань забирав цінні речі – фотоапарати, планшети, телефони, а також вироби із золота та срібла. Крадене продавав, виручені кошти витрачав на власні потреби, зокрема наркотичні речовини.
«Попався зловмисник під час спроби реалізувати чергову «здобич». У сумці чоловіка правоохоронці вилучили речі одного з потерпілих – фотоапарат, мобільний телефон, шуруповерт, бінокль та одяг», - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського відділу поліції Дмитро Авдієнко. – У даний час слідчі перевіряють злодія на причетність до вчинення ще 8 крадіжок з помешкань громадян».

У ході слідства з’ясувалося, що зловмисник пограбував місцеву жительку. На одній з вулиць міста нападник зірвав із шиї жінки золотий ланцюжок.

Особі оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), ч. 2 ст. 186 (грабіж) та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
Правопорушнику, який вже має судимість за збут наркотичних речовин та скоєння майнових злочинів, загрожує до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool