У Кропивницькому повідомили про кількість вакцинованих держпрацівників області

Листопад 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1146 | Коментарі: 0

Відсьогодні, 8 листопада, в Україні невакцинованих від коронавірусу працівників держслужби відсторонили від роботи, згідно з «карантинною» постановою № 1236.

За словами керівника апарату Кіровоградської ОДА Павла Топчія, із 540 працівників облдержадміністрації вакциновано 519, що становить 96%.

«На сьогодні відсторонено від роботи 4 працівника. Ще 17 не потребують вакцинації, оскільки нещодавно перехворіли, або ж мають протипоказання», - повідомив Павло Топчій.

Посадовець також додав, що в усіх чотирьох райдержадміністраціях області вакциновано більше 90% працівників.

«У Голованівській РДА вакциновано 98%, від роботи відсторонено одного працівника, у Кропивницькій РДА – 97% отримало імунізацію, і також один відсторонений, у Новоукраїнській РДА вакциновано 90%, відсторонено троє, у Олександрійській РДА зробили щеплення від коронавірусу 91% працівників, від роботи відсторонили трьох держслужбовців», - сказав Павло Топчій.

Нагадаємо, відповідно до переліку, затвердженого наказом МОЗ від 4 жовтня 2021 р. № 2153, обов'язковим профілактичним щепленням підлягають працівники:

1. Центральних органів виконавчої влади та їх територіальних органів;
2. Місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів;
3. Закладів вищої, післядипломної, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної), загальної середньої, у тому числі спеціальних, дошкільної, позашкільної освіти, закладів спеціалізованої освіти та наукових установ незалежно від типу та форми власності. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool