У Кропивницькому посилюють роз’яснювальну роботу з дітьми щодо безпечних Новорічних та Різдвяних свят

Грудень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку продовжують відвідувати Новорічні дитячі свята, щоб нагадати дітлахам, що слід бути розважливими та обережними повсякчас, не ризикувати власним життям, здоров’ям, а також відповідально ставитись до безпеки навколишнього природного середовища, свого майна, матеріальних цінностей держави та майна інших громадян.

Так, 21 грудня рятувальники завітали до Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та перед початком святкового заходу застерегли дітей від використання піротехнічних виробів, порадили дотримуватись простих правил пожежної безпеки, закликали не виходити на кригу відкритих водойм та не чіпати невідомі предмети, що можуть виявитись вибухонебезпечними снарядами часів Другої світової війни або сучасною вибухівкою. 

Щоб важливі знання добре закріпились у пам’яті, діти отримали від рятувальників застережні листівки.

На період Новорічних, Різдвяних свят та шкільних канікул рятувальники Кіровоградської області проводитимуть посилену просвітницьку діяльність серед підростаючого покоління, аби навчити дошкільнят та школярів, як не зіпсувати собі свята та канікули неприємними та навіть трагічними подіями.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool