У Кропивницькому попередили крадіжку з теплового пункту

Вересень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 649 | Коментарі: 0

Житель обласного центру проник до приміщення котельні, де пошкодив та намагався викрасти обладнання. Планам злодія завадили поліцейські, що прибули на місце події.

Напередодні близько 5-ої години ранку наряд батальйону поліції охорони здійснив виїзд на спрацювання охоронної сигналізації теплового пункту державного підприємства. На подвір’ї біля будівлі поліцейські побачили автомобіль, в якому знаходилися хлопець із дівчиною.

Молодий чоловік пояснив, що вони з супутницею просто заїхали до тихого закутку. Поліцейські почали оглядати приміщення, в цей час із вікна першого поверху вистрибнув невідомий та зник у темряві. Тієї ж миті водій транспортного засобу різко рушив із місця, що викликало підозру у правоохоронців.

Наряд поліції охорони почав переслідування автомобіля, в результаті чого автівку громадянина зупинили. Під час спілкування 24-річний керманич заперечував свою причетність до пригоди, але у нього задзвонив телефон, після чого водій почав сильно нервувати. На запитання поліцейського: «хто дзвонить?» чоловік зізнався, що підвіз до теплового пункту знайомого, який начебто повинен був щось забрати.

У подальшому працівники поліції з’ясували, що ймовірний злодій зараз знаходиться вдома та викликав швидку, оскільки сильно травмував руку. Наряд негайно виїхав за адресою та встановив, що місцевий житель повністю підпадав під прикмети правопорушника, який утік із приміщення котельні. Для надання медичної допомоги, спільно з бригадою швидкої, громадянина доставили до лікарні. Згодом 26-річного чоловіка запросили до Кіровоградського відділу поліції для з’ясування обставин пригоди.

На місце події було викликано представника госпоргану, який встановив, що пошкоджено коштовне обладнання, але жодної деталі не зникло. Слід зазначити, що даний пункт вже був готовий до опльованого сезону та забезпечення теплом великого спального району, на території якого знаходиться дві школи та три дитячих садочки.

За даним фактом проводиться перевірка для встановлення обставин події та прийняття рішень.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool