У Кропивницькому помолились за процвітання України!

Серпень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

По завершенню урочистої Ходи пам'яті центром святкових заходів у Кропивницькому стала Театральна площа обласного центру.

Тут планувалося пряме всеукраїнське включення на “Першому національному каналі”, під час якого кропивничани мали привітати Україну з ювілеєм скандуванням в ефірі “Вас вітає Кропивницький!” та взяти участь у загальнонаціональному флешмобі «Вся Україна співає Державний Гімн».
Урочистості відкрилися молебнем «В ім’я процвітання України», який відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Української православної церкви Київського патріархату Марк.

Гімн України прозвучав у виконанні учасників урочистостей на Театральній площі. Кропивничан з ювілеєм Незалежності привітали очільники області та вручили заслужені державні нагороди.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool