У Кропивницькому поліцейські зустрілися з водійським колективом «Укрпошти»

Березень 31, 2017 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Цього тижня працівники відділу забезпечення безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Нацполіції області зустрілися з водійським колективом публічного акціонерного товариства «Укрпошта».

Щоденно десятки працівників підприємства беруть безпосередню участь у дорожньому русі, долаючи іноді за добу близько тисячі кілометрів, адже на них чекають у найвіддаленіших куточках області.

Саме для того, аби нагадати водіям, що ігнорування правил може призвести до трагічних наслідків та відповідальності, керівництво організації і проводить профілактичні зустрічі своїх працівників із поліцейськими.

Спілкування неабияк зацікавило людей, що вже мають чималий досвід керування транспортними засобами. Зокрема, у водіїв виникли питання щодо змін у законодавстві, яке стосується сфери безпеки дорожнього руху.

Поліцейські, у межах своєї компетенції, надали присутнім вичерпні відповіді та застерегли водіїв від необачності на шляхах і закликали до безумовного дотримання правил дорожнього руху.

За матеріалами відділу управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool