У Кропивницькому поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу

Червень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 1071 | Коментарі: 0

До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про те, що 83-річна місцева мешканка стала жертвою нападника, який завдав їй тілесних ушкоджень та заволодів грошовими коштами і мобільним телефоном.

Завдяки злагодженим та оперативним діям, поліцейським протягом доби вдалося встановити особу чоловіка. Ним виявився раніше судимий 44-річний місцевий житель.
Під час особистого огляду у громадянина було виявлено речові докази, що підтверджують його причетність до скоєння злочину.
Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено підозру за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.
Розслідування у рамках кримінального провадження триває. Санкцією статті передбачено покарання – від 7 до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Наразі вирішується питання про обрання стосовно особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За матеріалами
Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool