У Кропивницькому поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні півтора десятка крадіжок

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 859 | Коментарі: 0

38-річний раніше судимий місцевий мешканець кілька місяців обкрадав помешкання громадян.

На рахунку злодія 15 крадіжок із будинків. Однак працівники поліції вважають, що таких фактів може бути набагато більше. За попередніми даними, сума викраденого майна становить близько 150 тисяч гривень. За вчинене особі загрожує до 6 років ув’язнення.

До Кропивницького відділу поліції надійшли повідомлення від громадян про те, що вони стали жертвами «домушника».
Крадій «працював» у нічний час. Маючи чималий злочинний досвід, чоловік ретельно готувався до кожної крадіжки. Зловмисник заздалегідь перевіряв, щоб господарів не було вдома, ставив спеціальні мітки. Проникав до помешкань переважно шляхом віджиму пластикового вікна та розбиття скла. З помешкань зловмисник забирав побутову та комп’ютерну техніку, електроінструменти, а також вироби із золота та срібла. Частину крадених речей злодій залишав собі, зокрема одяг, а решту – продавав невідомим особам. Виручені кошти витрачав на власні потреби та наркотики.

«Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники карного розшуку встановили особу зловмисника та його місцезнаходження, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Під час огляду тимчасового місця проживання злодія було виявлено та вилучено частину речових доказів».

Підозрюваному, який восени 2017 року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини, загрожує новий тюремній строк – терміном до 6 років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool