У Кропивницькому поліцейські вилучили арсенал боєприпасів

Жовтень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

До відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення у приміщенні одного з гаражних кооперативів чималої кількості заборонених речей.

Під час проведення обшуку поліцейські вилучили близько 1 тисячі набоїв різного калібру, декілька корпусів гранат і підривачів, револьвер, порох, пневматичні пістолет та гвинтівку. Також у приміщенні було виявлено нарковмісні рослини.

У результаті вжитих заходів працівники поліції встановили, що до незаконного зберігання боєприпасів та наркотичних засобів причетний 35-річний кропивничанин, який орендував гаражне приміщення.

«Наразі громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України», - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Сергій Сухопар.

За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool