У Кропивницькому поліцейські відвідали обласний Будинок дитини

Вересень 22, 2016 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Правоохоронці завітали із гостинцями. Діти отримали смаколики, іграшки, набори для творчості та інші необхідні речі.

Передати усе це і поспілкуватися з малечею прибув начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко – який особисто опікується закладом, разом з колегою – керівником управління захисту економіки Андрієм Кумейським.

Про це FOTOINFORM.NET повідомив сектор комунікації поліції Кіровоградської області

На візит хороших гостей діти очікували з нетерпінням, а сама зустріч справдила всі сподівання малечі. Новенькі дитячі мотоцикли, гойдалки-стрибунці та м’ячі дуже сподобалися їх маленьким власникам. Із задоволенням і блиском у очах діти, радісні та щасливі, розбирали подарунки, ділилися один із одним враженнями, і наввипередки демонстрували вміння кермувальників.
Малятая, які займаються творчістю, поліцейські подарували альбоми для малювання та олівці. Тож до наступної зустрічі діти пообіцяли порадувати шефів своїми малюнками.

Крім того, малечу очікуватиме ще один приємний сюрприз, адже для них придбали достатню кількість цукерок, печива, шоколадні вафлі, банани та яблука. Для їдальні закладу також закупили вершкове масло.
«Для хороших справ не потрібен привід – достатньо лише бажання, – переконує головний поліцейський області Сергій Кондрашенко. – На щастя, у наших силах зробити звичайний день особливим і святковим для кожного з цих малят. Тож свою місію, вважаємо, на сьогодні виконали.

Будемо і далі опікуватися дітками, бо інакше і бути не може. На те і потрібні дорослі, аби з усією відповідальністю і турботою ставитися до крихіток, які отримують таке щире задоволення від уваги до себе», – запевняє Сергій Григорович.
Його колега, начальник управління захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ Нацполіції України Андрій Кумейський, який разом із шефом поліції полковником Кондрашенком вперше відвідував малят з Будинку дитини, так само ділиться хорошими враженнями:
«Усі вони дуже маленькі, щирі і хороші діти. Мене, наприклад, побачили вперше, але сприйняли з відкритим серцем, тому упевнений, що так само не зможу забути про них і, звичайно ж, разом з колективом підтримуватимемо і дбатимемо, аби у них було все необхідне, щоб рости здоровими та щасливими дітьми. Усі діти люблять отримувати подарунки, нехай у їхньому житті буде якнайбільше приємних моментів для радості».

Дещо стомившись від приємної метушні, малята, не відпустили поважних гостей без своєї особливої і дуже зворушливої подяки. Для них вони співали та розповідали віршики. У піднесеному настрої поліцейські попрощалися з дітьми та обіцяли найближчим часом прийти в гості знову.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool