У Кропивницькому поліцейські провели День відкритих дверей

Листопад 29, 2018 | Новини | Переглядів: 641 | Коментарі: 0

Захід для неповнолітніх, що перебувають на обліках у поліції, організували працівники ювенальної превенції Кропивницького відділу та управління превентивної діяльності обласного главку. 

На ньому побували 15 юнаків і дівчат – учні різних навчальних закладів міста, коригуванням поведінки яких нині опікуються відповідні служби поліції. 

Під час заходу неповнолітнім, які зустрічалися з поліцейськими за місцем свого навчання або проживання, запропонували побувати на екскурсії в Головному управлінні Національної поліції області, ознайомитися з діяльністю кол-центру та ситуаційного центру, дізнатися про роботу груп реагування патрульної поліції, на власні очі пересвідчитися в оперативності роботи нарядів на повідомлення про пригоди в обласному центрі.

Діти з цікавістю слідкували за роботою поліцейських, ставили запитання та отримували на них відповіді. Наприкінці зустрічі подякували за екскурсію та пообіцяли не порушувати Закон та розповісти про отриманні враження своїм друзям. Адже бути законослухняним – завжди почесно.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool