У Кропивницькому по вулиці Академіка Тамма буде призупинений рух транспорту

Серпень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 1431 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням ремонту дорожнього покриття по вулиці Академіка Тамма (Героїв Сталінграда), на відрізку від вулиці Соборної (50 років Жовтня) до вулиці Яновського, рух транспорту на даному відрізку буде тимчасово призупинений 3 серпня 2016 року з 06.00 до 14.00.

Як повідомили у відділі розвитку транспорту та зв’язку міської ради, рух транспортних засобів, що обслуговують автобусні маршрути № 4 «вул. Генерала Жадова – Велика балка», № 8 «вул. Героїв Сталінграда - Завадівка», № 126 «вул. Урицького – Критий ринок» у зазначені години доби 03 серпня. буде здійснюватися по вулицях Комарова і Яновського (у напрямку руху від центральної частини міста).

Рух тролейбусних маршрутів № 4 «вул. Космонавта Попова – Лісопаркова» та №10 «вул. Генерала Жадова – Лісопаркова», буде здійснюватися за звичайною схемою руху.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool