У Кропивницькому піймали «домушника»

Березень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

На рахунку зловмисника, за попередніми даними, щонайменше 10 фактів крадіжок. За вчинене особі загрожує до 6 років ув’язнення.
У поліцію з заявами про крадіжки звернулися жителі Кропивницького.

Поліцейські встановили, що до вчинення кримінальних правопорушень причетний неодноразово судимий за майнові злочини житель області.

Аби отримати «легких грошей», чоловік вирішив знову стати на злочинний шлях. «Домушник» придивлявся до осель, вистежував господарів та, дочекавшись їх відсутності, «йшов на справу». Крадіжки скоював переважно вночі. Шляхом пошкодження пластикового вікна, потрапляв всередину помешкань. Здобиччю крадія ставали цінні речі, зокрема побутова техніка, золоті вироби, грошові кошти. Викрадене громадянин одразу ж продавав.

«Зловмисником виявився 38-річний житель Знам’янки. Чоловік приїжджав до обласного центру спеціально для вчинення злочинів. Стосовно викритої особи розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Частину речових доказів правоохоронці вилучили», - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко.

Злодію, який вже має судимості за скоєння крадіжок, загрожує до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool