У Кропивницькому підвели підсумки діяльності військових комісаріатів області

Грудень 28, 2018 | Новини | Переглядів: 699 | Коментарі: 0

27 грудня на базі Кіровоградського обласного військового комісаріату проведено підведення підсумків діяльності військових комісаріатів області у 2018 році. 

Захід проводився під керівництвом військового комісара Кіровоградського ОВК полковника Ярослава Кучера за участі військових комісарів районних (міських) військових комісаріатів області.

        З доповідями перед присутніми виступили заступники військового комісара і начальники відділів Кіровоградського ОВК та поінформували про проведену роботу і досягнення військових комісаріатів області у 2018 році. Зокрема, за підсумками діяльності протягом 2018 року військовими комісаріатами Кіровоградської області було: призвано на строкову військову службу 1400 осіб; відібрано та направлено до навчальних центрів і військових частин 1279 кандидатів на військову службу за контрактом 57 із яких на посади офіцерського складу; проведено призов громадян України на військову службу за призовом осіб офіцерського складу в результаті якого відібрано та направлено на проходження підготовки у навчальних центрах Збройних Сил України 46 офіцерів запасу чоловічої та жіночої статі; направлено для вступу у вищі військові навчальні заклади - 196, а у військові ліцеї – 35 кандидатів; направлено на навчальні збори резервістів 1210 військовозобов’язаних; проведено мобілізаційні навчання, а також навчальні збори у Бобринецькому районі з практичним призовом військовозобов’язаних та резервістів призначених до стрілецької роти окремого батальйону територіальної оборони.    

Окрім зазначеного, військовими комісаріатами області протягом року виконувалися завдання із соціального захисту військовослужбовців та членів їх сімей, військово-патріотичного виховання, увічнення пам’яті загиблих військовослужбовців та інші визначенні чинним законодавством.
         За результатами виконаних завдань визначено кращі військові комісаріати серед яких: Маловисківський районний військовий комісаріат - військовий комісар підполковник Лисенко А.М.; Знам’янський об’єднаний міський військовий комісаріат - військовий комісар підполковник Чижма О.В.; Олександрійський об’єднаний міський військовий комісаріат - військовий комісар підполковник Балабуха О.С.
         В підсумках заходу присутнім визначено завдання щодо якісної організації роботи військових комісаріатів у 2019 році та виконання завдань на високому рівні.                 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool