У Кропивницькому підприємці продають зіпсований товар

Вересень 11, 2017 | Новини | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

У мікрорайоні «Шкільний» на базарі продають разом із якісними овочами гнилий та зіпсований товар. Підприємці виставляють підгнилі овочі та продають з незначною знижкою.

«Сьогодні я вирішила купити солодкого перцю на нашому невеличкому муніципальному базарі. Перець за останні тижні дуже подорожчав, ціна вже за гарний на вид перець доходить до 20 гривень за кілограм. Я собі такий дозволити купити не можу, тому я вирішила вибрати маленького розміру по 12 гривень перець із ящика. Коли я вибрала 800 грамів такого перцю, та дала жінці-підприємцю на ваги його зважити, то почула у свою адресу, що потрібно брати весь товар підряд , а не перебирати. На що я відповіла, що зверху ящика лежить підгнилий та прим`ятий перець. Підприємець ніяк не могла заспокоїтися та казала, що тому він і 12 гривень. Настрій був вже зіпсований у мене, не хотілося ні перцю, ні такого обслуговування. Тільки виникає запитання: чому не перевіряють базари на якість товару, та хто дозволяє продавати зіпсований товар, хоча і по меншій ціні?»,- каже мешканка мікрорайону «Шкільний».

Таку ситуацію можна спостерігати не лише на цьому базарі, а і у багатьох супермаркетах міста, коли якісний товар лежить на дні тари, а зверху такий-сякий.
У магазині цього ж мікрорайону продавці «полюбляють» класти підгнилі банани зверху тари, а ціна, як за якісний товар. Покупці змушені «докопуватися» до гарних бананів.

Міській владі потрібно щось з цим робити, щоб городяни могли купувати якісний товар, та не труїтися гниллю. Раніше зіпсований товар викидався, а тепер підприємці хочуть на ньому заробити і чхати вони хотіли на наше з вами здоров`я.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool