У Кропивницькому підписали тристоронню угоду

Квітень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Обласна державна адміністрація, обласна рада та обласний парламент дітей підписали тристоронню угоду про співпрацю з обласним парламентом дітей.

Сьогодні у Кропивницькому відкрилася I сесія ХІІ скликання обласного парламенту дітей. Юних парламентаріїв із знаковою подією привітала заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова. – Надзвичайно приємно усвідомлювати, що в області є активні та ініціативні молоді люди, які згуртовують навколо себе однодумців.

Представники обласного парламенту дітей мають багато гарних ідей, вони прагнуть змінити Україну на краще і активно співпрацюють з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування. Хочу запевнити, що обласна влада надаватиме всебічну підтримку їх ініціативам та починанням, – відзначила посадовець. Вона побажала присутнім плідних результатів та гарної роботи на благо Кіровоградщини і України, адже саме за небайдужою та соціально активною молоддю майбутнє нашої держави.

Під час сесії дитячого обласного парламенту Світлана Лобанова, Олександр Чорноіваненко та голова обласного парламенту дітей Тимофій Білокоз підписали тристоронню угоду про співпрацю. Відповідно до Угоди обласна державна адміністрація сприяє діяльності обласного парламенту дітей та обласної школи лідерів, їх участі у всеукраїнських заходах. Крім того, місцеві органи влади забезпечуватимуть підтримку відповідних районних, міських та сільських органів учнівського самоврядування у частині методичного супроводу та фінансування заходів на рівні районів і міст.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool