У Кропивницькому підписали меморандум про взаємодію

Жовтень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 702 | Коментарі: 0

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області та Кіровоградський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді об’єднують зусилля щодо забезпечення реалізації «Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення».

13 жовтня, відповідний Меморандум про взаємодію підписали керівники установ Леонід Кропліс та Сергій Пастернак.
«Залучення психолога до процесу медіації, корекційні та навчальні програми, гуртки, правопросвітницькі заходи за участю неповнолітнього, під час реалізації «Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення» є надзвичайно важливими напрямами співпраці. Адже головна мета Програми відновлення для неповнолітніх дати можливість дітям, які допустили помилку, шанс на виправлення», – підкреслив Леонід Кропліс, директор Регіонального центру.

Серед напрямів співпраці:
організація спільних комунікативних, правопросвітницьких заходів, спрямованих на підвищення рівня правової освіти населення, зокрема, участь у роботі спеціалізованого формування Центру соціальних служб «Мобільний консультаційний пункт соціальної роботи» на території Кіровоградської області;
реалізація правових та правопросвітницьких програм і проєктів;
залучення психолога районного/міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді до процесу медіації та проведення заходів за участю неповнолітнього, передбачених угодою про застосування «Програми відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення» за місцем його проживання;
надання консультативної підтримки з питань обрання стосовно неповнолітнього заходів щодо запобігання повторним злочинам (корекційні та навчальні програми, гуртки, послуги, проєкти тощо).

До реалізації проєкту запрошені представники обласної прокуратури, ювенальної пробації, поліції, громадських організацій, соціальних служб, адвокати (посередники) та психологи.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool