У Кропивницькому підбили підсумки Великоднього благодійного аукціону

Липень 09, 2021 | Новини | Переглядів: 1313 | Коментарі: 0

Заступник голови обласної ради Вадим Волканов взяв участь у підбитті підсумків Великоднього благодійного аукціону. Це 11-й аукціон, який проводять Прес-клуб та обласний музей мистецтв.

Вадим Волканов подякував організаторам та небайдужим містянам, які долучилися до заходу, а також придбав картину, зробивши свій внесок у придбання дефібpилятоpа для міської лікарні швидкої медичної допомоги.

- За період проведення одинадцяти аукціонів зібрано більше мільйона гривень на придбання обладнання для лікарень міста. Добра справа. Я вкотре вражений небайдужістю керівниці музею Тетяни Олександрівни Ткаченко. Це не просто гарний керівник, а фанат своєї справи, - зазначив заступник голови обласної ради.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool