У Кропивницькому під час Великодніх свят рятувальники працюватимуть у посиленому режимі

Квітень 14, 2017 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

У період з 15 по 18 квітня Управління ДСНС України у Кіровоградській області та підпорядковані підрозділи переведені на посилений варіант несення служби, організовано цілодобове чергування на робочих місцях відповідальних від керівництва та мобільних оперативних груп, відповідальних від керівництва пожежно-рятувальних підрозділів.

Крім того, забезпечено оперативне реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж і подій у зоні відповідальності. Особлива увага приділяється об’єктам, де очікується скупчення людей у період святкування Великодня.

Загальна чисельність сил У ДСНС в області, які несуть цілодобове чергування та можуть бути задіяні для проведення невідкладних заходів в Кіровоградській області, складає 58 одиниць техніки та 266 чоловік особового складу. У разі необхідності для посилення підрозділів можуть бути задіяні ще 68 одиниць техніки і 264 чоловіки особового складу.

14 квітня проведено інструктаж особового складу щодо порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж і подій у цей період. Встановлено посилений моніторинг за станом техногенної та пожежної безпеки в місцях та на об’єктах з масовим перебуванням людей, де будуть проводитися заходи, та організовано чергування особового складу пожежно-рятувальних підрозділів області на 144 об’єктах, які задіяні у заходах, та проведено додаткові заняття з особовим складом щодо вивчення особливостей об’єктів, порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж, подій і заходів безпеки під час проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт. Крім того, задля забезпечення безпеки громадян проведено роз’яснювальну роботу з працівниками об’єктів, задіяних у святкових заходах, щодо дотримання вимог техногенної та пожежної безпеки. Організовано взаємодію з місцевими органами влади та Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області на випадок спільних дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій і подій

У цілому Управління ДСНС України у Кіровоградській області готове до реагування на можливі надзвичайні події та ситуації..


Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool