У Кропивницькому перевіряли санітарний стан маршрутних таксі

Квітень 22, 2017 | Новини | Переглядів: 1050 | Коментарі: 0

Вчора у Кропивницькому продовжилася перевірка транспортних підприємств щодо дотримання умов договорів по санітарно-технічному стану.

Транспортний патруль перевіряв санітарний стан маршрутних таксі № 3, 5-а, 15 та134 і за результатом представник управління Укртрансбезбеки склав відповідні акти. Також акти склали і представник управління розвитку транспорту та зв’язку та члени Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради.

Перевірка, яка тривала із 16.00 до 17.15 виявила, що автобус за маршрутом № 5-а мав неналежний санітарний та технічний стан. А саме: на одній із шин заднього лівого колеса протектор нижче допустимого рівня, захаращене місце під задніми сидіннями салону, незадовільний зовнішній вигляд вхідних дверей (іржа) та відсутній задній трафарет (номер маршруту).

Два автобуси маршруту № 15 теж мали незадовільний санітарний стан, розірвані сидіння, практично несправні вхідні двері (виявлено сторонній гумовий предмет), незадовільний зовнішній вигляд -значно пошкоджені іржою вхідні двері, сміття в салоні та відсутній задній трафарет (номер маршруту).

На транспортному засобі за маршрутом № 134 на шині переднього лівого колеса протектор нижче допустимого рівня але слід відмітити ідеальний зовнішній вигляд та зразковий салон.

У маршрутному таксі № 3 виявлено обірвану обшивку сходинок на вході в салон.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool