У Кропивницькому перевірили стан будівництва житлового будинку

Липень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Одним із пріоритетних напрямків діяльності керівництва Державної служби з надзвичайних ситуацій України та Управління ДСНС в області зокрема – забезпечення особового складу сучасним житлом.

Так, у вересні минулого року після масштабної реконструкції із застосуванням нових технологій у будівництві було здано в експлуатацію будівлю 6-ї ДПРЧ м. Кропивницький, де облаштовано 9 зручних службових квартир поліпшеного планування для особового складу.

У червні цього року відновилось будівництво багатоповерхового житлового будинку на вул. Вокзальній у м. Кропивницькому.

Сьогодні, 10 липня, відбулась перевірка стану будівельних робіт даного об’єкта начальником відділу будівництва та експлуатації нерухомого майна ДСНС України Андрієм Семенюком, т.в.о. начальника Управління ДСНС в області полковником служби цивільного захисту Олексієм Родіоновим та відповідальними особами Управління. Зокрема було здійснено огляд будівлі та прилеглої території, проектно-кошторисної документації тощо.

На об’єкті вже виконані запроектовані демонтажні роботи, розпочато роботи по влаштуванню перегородок, виконання фундаментів для прибудованих лоджій. Крім того, підрядною організацією проводиться закупівля будівельних матеріалів для виконання інших будівельних робіт.

Як відзначив Андрій Семенюк, здійснено велику організаційну роботу, що дозволяє проводити будівельно-ремонтні роботи згідно з затвердженим планом.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool