У Кропивницькому перевірено стан пожежної безпеки в супермаркеті «Авоська» та розважальному комплексі «Вельвет»

Квітень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Наразі у Кіровоградській області тривають перевірки дотримання норм пожежної безпеки у закладах із масовим перебуванням людей.

Так, 5 квітня інспекторський склад Кіровоградського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області з’ясував, чи можна вважати безпечними у пожежному відношенні розважальний комплекс «Вельвет» та супермаркет «Авоська» в обласному центрі.

Перевірки відбулись за напрацьованим планом: огляд та аналіз стану протипожежної системи захисту будівлі в цілому та усіх приміщень, і практичне відпрацювання порядку дій при пожежі із запуском системи оповіщення.

Під час аналітичної частини інспектування рятувальники у присутності керівництва закладами та особами, відповідальними за пожежну безпеку в даних будівлях, перевірили відповідність нормативним вимогам евакуаційних шляхів, систем зовнішнього та внутрішнього водопостачання, оповіщення про пожежу, комплектацію засобів пожежогасіння, протипожежного обладнання та інвентарю, наявність необхідної документації тощо.

Практична частина інспектування відбулась у вигляді тактичного навчання за участі персоналу закладів, відвідувачів та рятувальників: було спровоковано спрацювання протипожежної системи, евакуйовано людей із приміщень та ліквідовано умовні пожежі.

Після завершення інспектувань розважального комплексу «Вельвет» і супермаркету «Авоська» буде зроблено та оприлюднено остаточний висновок щодо результатів перевірки.

Прес-служба У ДСНС в області

У Кропивницькому перевірено стан пожежної безпеки в супермаркеті «Авоська» та розважальному комплексі «Вельвет»

У Кропивницькому перевірено стан пожежної безпеки в супермаркеті «Авоська» та розважальному комплексі «Вельвет»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool