У Кропивницькому перестали виплачувати допомогу чорнобильцям

Серпень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 2700 | Коментарі: 0

Чорнобильці міста Кропивницький у серпні не отримали соціальну допомогу на харчування, повідомляє FOTOINFORM.NET

Сьогодні вже 28 серпня, а виплати на покращення харчування для постраждалих від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС не виплатили. Як стало відомо, що коштів наразі немає. Коли будуть, невідомо.

«Я отримував, як ліквідатор 2 категорії 200 грн в місяць на покращення харчування. Ці кошти чорнобильці називають «гробові», бо видають їх за пошкоджене здоров'я. На ці гроші ми маємо купувати продукти, які повинні піднімати імунітет та виводити радіонукліди, які в нас «сидять» після опромінення у Чорнобилі. На 200 гривень не зажирієш, а в цьому місяці їх зовсім , ще не дали. Пенсія мінімальна в 1564 гривні, а тепер і тих нещасних 200 гривень не дали», - бідкається ліквідатор 2 категорії із міста Кропивницький.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool