У Кропивницькому пенсіонерку пограбував сусід

Жовтень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

30-річний раніше судимий місцевий мешканець, не ставши на шлях виправлення, пограбував 91-річну кропивничанку. За вчинене зловмиснику загрожує до 8 років ув’язнення.

«Менше доби знадобилося поліцейським, щоб затримати особу, причетну до скоєння пограбування літньої жінки, - повідомив начальник відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Чоловіка затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Речові докази, а саме – прикраси потерпілої, вилучено».

Попередньо встановлено, що вночі зловмисник вирішив навідатися до своєї старенької сусідки. Маючи на меті заволодіти дорогоцінними речами та грошовими коштами пенсіонерки, яка мешкає самотньо, чоловік переліз через паркан та пробрався на територію домоволодіння.

Зламавши замок у дверях, він потрапив усередину помешкання. Господиня будинку у той час спала, нападник підійшов до ліжка й, погрожуючи, наказав жінці піднятися та віддати золотий ланцюжок і сережки. Заволодівши прикрасами, зловмисник втік у невідомому напрямку. Крадені ювелірні вироби злодій продав за 2 тисячі гривень, а кошти витратив на власні потреби.

Потерпіла відразу ж звернулася за допомогою до поліції. Провівши низку першочергових розшукових заходів, поліцейські вийшли на слід нападника.

Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та нанесення тілесних ушкоджень.

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool