У Кропивницькому патрульні зняли з покрівлі групу молодих людей

Жовтень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

Вчора, 25 жовтня, близько 18-ї години вечора, патрулюючи центральну частину міста, до інспекторів звернулася заявниця, яка побачила на даху будинку Кіровоградської обласної організація ТСО України, на вулиці Великій Перспективній, групу молодих людей.

Інспектори миттю піднялися на вершину 4-х поверхової споруди і виявили двох чоловіків, віком 17-и років, та 23-річну дівчину. Ті пояснили інспекторам, що шукають свій загублений квадрокоптер.

Поліціянти провели з молодими людьми профілактичну бесіду та наголосили на тому, що покрівля – не місце для прогулянок, адже кожен хибний крок може коштувати життя.

Після цього допомогли громадянам спуститися на землю. Ті визнали свою провину і пообіцяли більше не ризикувати своїм життям.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

Патрульні закликають містян не ігнорувати перебування подібних компаній на небезпечних ділянках. Можливо саме ваше повідомлення збереже чиєсь життя.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool