У Кропивницькому патрульні знайшли двох загублених людей

Січень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 894 | Коментарі: 0

Спершу інспекторам надійшла інформація про зниклу 22-річну дівчину.

14 січня, близько 14-ї години, до охоронців порядку звернулася медична сестра Кіровоградської обласної психіатричної лікарні та повідомила про те, що з одного з відділень зникла 22-річна пацієнтка. Заявниця також повідомила, що дівчина перебуває без верхнього одягу і потребує медичної допомоги, так як має психотичний розлад.

Патрульний екіпаж відпрацював прилеглі території і виявив біглянку в одному з міських транспортів, який вже мав відправлятися від лікарні в сторону центра.
Дівчина нічого не могла пояснити інспекторам. Громадянку було відразу передано старшій черговій медсестрі обласної психіатричної лікарні.

Цього ж дня, але вже годиною пізніше, патрульні отримали повідомлення про виявлення малолітньої дитини, на вулиці Архітектора Паученка.

4-річного хлопчика, який самостійно перебігав дорогу без догляду дорослих першим побачив 21-річний кропивничанин, який і притримав дитину до приїзду патрульного екіпажу.

Маленький хлопчина розповів патрульним, що загубився та назвав адресу свого проживання. Вже за мить інспектори доставили дитину за вказаною адресою, на вулицю Шевченка, де на нього вже чекали стурбована бабуся з матір’ю.

Поліціянти дякують всім небайдужим громадянам, які вчасно зателефонували на лінію 102 та допомогли із пошуком малюка.
Якщо Ви бачите малолітніх дітей без нагляду дорослих або таких, які на вашу думку, потребують допомоги поліції, негайно телефонуйте 102!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool