У Кропивницькому патрульні виявили речовини, схожі на наркотичні

Вересень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 734 | Коментарі: 0

Сьогодні, 26 вересня, близько 15-ї години, патрульні отримали інформацію про погрозу фізичною розправою по вулиці Архангельскій.

Заявник повідомив, що біля одного з приватних секторів стоїть автомобіль чорного кольору марки ВАЗ Priora з салону якого викидають використані шприци. На зауваження чоловіка припинити правопорушення невідомі відповіли погрозою.

Патрульні миттю виїхали за вказаною адресою та виявили даний автомобіль, в якому перебували двоє мешканців обласного центру – 1987 та 1983 року народження з ознаками наркотичного сп’яніння. Осіб затримали. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили в салоні транспортного засобу три шприци з речовиною бурого кольору. Чоловіки зізналися правоохоронцям, що це опіум, який вони використовують для власного вживання.

Про це FOTOINFORM.NET повідомили у Патрульный поліції Кропивницького

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Речовини вилучили та направили на експертне дослідження. Затриманих передали слідчим для подальшого з’ясування усіх обставин.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool