У Кропивницькому патрульні виявили 6 нетверезих водіїв

Грудень 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

4 водіїв, що ризикнули сісти за кермо у стані сп’яніння, патрульні виявили цієї ночі, 2 нетверезих водіїв – протягом дня.

Так, сьогодні, 9 грудня, близько 3-ї години ранку, патрульні отримали інформацію про ймовірно нетверезого водія, який пересувається вулицями обласного центру на автомобілі марки Toyota Corolla.

Даний транспортний засіб патрульні виявили на вулиці Гоголя.

22-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння та ледь тримався на ногах. Але проходити освідування на місці та у медичному закладі чоловік відмовився.

Під час перевірки документів, з’ясували, що чоловіка позбавлено права керування за рішенням суду – він двічі протягом року притягувався до відповідальності за керування у нетверезому стані, востаннє 17 листопада 2017 року.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ч.3 ст.130 (Третє протягом року керування у стані сп’яніння) КУпАП та ч. 3 ст.126 (Керування особою, позбавленою такого права).

Автомобіль передали тверезому товаришу водія.

Шановні громадяни! Будьте відповідальнішими, не сідайте за кермо напідпитку, не наражайте на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху. Пам’ятайте, відмова від проходження огляду на стан сп’яніння не звільняє від відповідальності!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool