У Кропивницькому патрульна поліція святкує першу річницю

Квітень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 квітня, з нагоди річниці роботи патрульної поліції у Кропивницькому відбулися урочистості, у яких взяв участь перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко.

Вітаючи патрульних, Сергій Коваленко зауважив:

– За цей рік жителі міста та його гості вже дали оцінку вмінню виконувати ті завдання, які стоять перед вами, а це, насамперед, гарантування безпеки на вулицях, вдома, надання першої медичної та психологічної допомоги. Бажаю вам і надалі удосконалювати професійні навички і вміння, необхідні у вашій роботі, а вашим сім'ям – добра, затишку та миру.

Патрульних поліцейських Кропивницького також привітали начальник департаменту патрульної поліції Нацполіції України Євгеній Жуков, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, а також посадовці міської ради Кропивницького, Головного управління Нацполіції в області, 3-го окремого полку спецпризначення ЗСУ і представники громадськості.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool