У Кропивницькому овочі продовжують дорожчати (ФОТО)

Квітень 23, 2019 | Новини | Переглядів: 2001 | Коментарі: 0

У супермаркетах та магазинах Кропивницького ціни на овочі зростають кожного дня, повідомляє FOTOINFORM.NET

Знову подорожчали овочі: цибуля, капуста, буряк, морква, картопля. Ціни не зупиняються і вже дійшли до абсурдних показників.

Так, цибуля вже коштує 34 грн. 95 коп, картопля -18 грн. 69 коп., морква – 16 грн. 59 коп., буряк – 19 грн. 59 коп.  Такі ціни були на днях в АТБ, а  вже сьогодні буряк коштує 22 грн. 95 коп.

І хоча кожного року весною ціни зростають, але такого стрімкого та таких високих цін не було. Деяким пенсіонерам добавили пенсію, але таке зростання на харчі швидко анулює отримані пенсіонерами кошти. А ті пенсіонери, які отримують мінімальну пенсію, питають: що їм робити ? 1497 гривень зараз отримують кропивничани з інвалідністю 3 групи. І таких кропивничан у місті доволі багато та не всі вони можуть працювати.

ФОТОИНФОРМ повідомляв на минулому тижні, що у Кропивницькому цибуля вже коштує дорожче бананів. А тепер ціна на українську цибулю зрівнялася із заморськими ананасами.

Кропивницький, овочі продовжують дорожчати, фото филипенко, атб

Кропивницький, овочі продовжують дорожчати, фото филипенко, атб

Кропивницький, овочі продовжують дорожчати, фото филипенко, атб


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool