У Кропивницькому освітян ознайомили з основними напрямками реформування освітньої галузі

Грудень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 806 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко взяв участь у роботі семінару на тему: "Основні напрямки реформування освітньої галузі в Україні".

Триденний семінар проводився управлінням освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації для начальників та спеціалістів відділів освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів на базі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій облдержадміністрації.

Відкрили семінар виконуючий обов'язки директора Центру Сергій Ворона та керівник семінару, завідувач кафедри державного управління Центру Тетяна Дмитренко. З вітальним словом до учасників семінару звернулися начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський та голова обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України Світлана Скалько.

Сергій Коваленко поінформував учасників семінару про шляхи реформування освітньої галузі області з метою надання якісних освітніх послуг. Володимир Таборанський виступив з доповіддю на тему: "Освіта Кіровоградщини. Проблеми. Досягнення. Перспективи розвитку".
У перший день семінару відбувалося кілька панельних засідань, під час яких обговорювали організаційно-педагогічні засади сервісного обслуговування навчальних закладів в умовах децентралізації органів управління освітою, а також забезпечення дотримання вимог санітарного законодавства в навчальних закладах, пожежної і техногенної безпеки та цивільного захисту, дотримання чинного законодавства під час використання шкільних автобусів, та вимог безпеки при експлуатації котельного обладнання в закладах освіти, нагляд за безпекою життєдіяльності.

У другий день роботи семінару для його учасників проводилися ділові зустрічі, майстер-класи. Також відбулося засідання "круглого столу" з питань стану та перспектив розвитку позашкільної освіти в умовах реформування галузі та утворення об’єднаних територіальних громад, організації фізичного виховання та масового спорту в навчальних закладах області. Цього ж дня відбулося ознайомлення з роботою НВО "Природничо економіко-правовий ліцей спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8", гімназії нових технологій навчання та обласного навчально-виховного комплексу (гімназія – інтернат – школа мистецтв).

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool