У Кропивницькому організували соціальне патрулювання

Січень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 885 | Коментарі: 0

26 січня з метою виявлення та інформування осіб, які опинились у складних життєвих обставинах, щодо місць розташування пунктів обігріву, рятувальники спільно з представниками міської ради у м. Кропивницький, фахівцями соціальних служб та засобів масової інформації провели соціальне патрулювання обласного центру, під час якого роздавали безпритульним громадянам інформативні листівки з адресами пунктів обігріву.

Наразі на території Кіровоградської області функціонує 19 мобільних та 43 стаціонарні пункти обігріву.

Цілодобово на місці чергують рятувальники та працівники соціальних служб. Приміщення облаштовані із дотриманням всіх вимог санітарно-гігієнічних норм, правил пожежної безпеки. Усі бажаючі можуть зігрітися, випити гарячого чаю та отримати першу долікарську допомогу.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool