У Кропивницькому орендарі торгівельних точок провели акцію протесту

Жовтень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 жовтня, у Кропивницькому біля приміщення Кіровоградської міської ради відбулася акція протесту.

До учасників акції вийшов заступник міського голови Олександр Грабенко він повідомив присутніх, що прибув для того, щоб вислухати учасників акції та побудувати подальшу стратегію дій для вирішення проблеми.

Більшість підприємців за свої кошти будували торговельні споруди, а тепер цей ринок виставлений на продаж як єдиний майновий комплекс. Та ще й постійно підвищують орендну плату. Орендатори торгівельних точок стверджують, що адміністрація ринку бере з них великі кошти за право торгувати у магазинах, які побудовані за їхні кошти. Крім оренди, вони ще й оплачують окремо електроенергію і вносять щомісяця плату за користування вбиральнею. Коли розміри цієї плати стали надто захмарними, підприємці не витримали і почали протестувати.

Олександр Грабенко вислухав учасників акції та запропонував їм створити робочу групу з представників орендаторів торгівельних точок та завтра 11 жовтня прийти до нього на прийом. На прийом до заступника міського голови також планують запросити юристів та представників правоохоронних органів для вирішення питання в юридичній площині.

5 представників від учасників акції зайшли на сесію міської ради для інформування депутатів про свої проблеми. Представники орендаторів торгівельних точок виступили на сесії міської ради. Після виступу міський голова Андрій Райкoвич зазначив, щo теритoрія ринку не є кoмунальнoї власністю, тому проблемне питання продавців не вхoдить дo кoмпетенції міськoї ради, але міська рада може надати юридичну допомогу учасникам акції.

Представники мітингувальників вийшли з приміщення міської ради та повідомили, що продовжать боротьбу за свої права за допомогою юристів. Також було зазначено, що учасники акції планують створити розрахунковий рахунок на який планують сплачувати і надалі орендну плату за старим тарифом та не заключати нових договорів з керівництвом ринку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool