У Кропивницькому оприлюднили перелік 477-ми потенційно небезпечних об’єктів

Грудень 19, 2018 | Новини | Переглядів: 800 | Коментарі: 0

19 грудня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання обласної комісії з питань ТЕБ та НС.

Управління ДСНС у Кіровоградській області представив заступник начальника Управління полковник служби цивільного захисту Василь Штогрін, який виступив з двох питань: щодо попередження нещасних випадків при застосуванні піротехнічних виробів під час відзначення Новорічних та Різдвяних свят, а також щодо затвердження переліку потенційно небезпечних об’єктів області на 2019 рік.

Зокрема стосовно першого питання Василь Штогрін зазначив, що під час відзначання Новорічних та Різдвяних свят суттєво збільшується кількість випадків використання піротехнічних виробів особливо під час культурно-масових заходів та приватних святкувань громадянами України.

Місця культурно-масових заходів відносяться до місць з масовим перебуванням громадян, тобто забезпечення на них безпеки, у тому числі пожежної та техногенної під час використання салютних установок та феєрверків, є першочерговим завданням, оскільки у разі виникнення надзвичайної події створюється велика небезпека та ймовірність травмування людей, у тому числі – дітей. Заступник начальника Управління розповів про заходи, що вживаються У ДСНС в області в даному напрямку з метою недопущення нещасних випадків під час відзначання Новорічних та Різдвяних свят та надав пропозиції щодо посилення цих заходів з боку інших відповідальних установ та організацій.

Крім того, з метою попередження виникнення надзвичайних ситуацій і подій, здійснення ефективного нагляду, контролю за станом цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на території області Василь Штогрін представив до затвердження комісією з питань ТЕБ та НС перелік 477-ми потенційно небезпечних об’єктів на 2019 рік. Керівникам даних об’єктів було доручено встановити дієвий контроль за виконанням основних вимог у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool