У Кропивницькому оголосили переможців обласного фотоконкурсу (ВІДЕО)

Січень 19, 2023 | Новини | Переглядів: 1183 | Коментарі: 0

Підбито підсумки фотоконкурсу «365 днів - через об’єктив – 2022» Люди, події, факти у світлинах журналістів Кіровоградщини»

Загалом на конкурс надійшло майже 40 світлин. Усі вони були розміщені для оцінювання у вільному доступі на сторінці Кіровоградської ОО НСЖУ та сайті «Фотоінформ».

Абсолютним переможцем за підрахунками лічильної комісії стала світлина під назвою «Прощання з батьком». На другому місці – «Спорт під час війни». На третьому – «Випадкові перехожі». До п’ятірки фіналістів також увійшли світлини «Херсоняшки» та «Прийшла осінь…». Автором трьох перших світлин є фотокореспондент медіапорталу «Дозор» Олексій Каприця. Фіналісти – фотокореспондент інформагенції СВN Ігор Філіпенко та редактор «Новоукраїнських новин» Олена Комісаренко.

Переможець конкурсу відзначений дипломом, почесною грамотою НСЖУ та павербанком на 30 000 Маh.

Дякуємо за участь у конкурсі Ніні Даниленко, Ігорю Крушеніцькому, Ользі Ткаченко, Катерині Матко, Віталію Москалику, Галині Шевченко…

Нагородження переможців фотоконкурсу пройшло в ОУНБ ім. Дмитра Чижевського, яка є постійним партнером Кіровоградської ОО НСЖУ. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool