У Кропивницькому оголошено сигнал «Збір-аварія»

Липень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 1463 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням на території Кіровоградської області масштабних командно-штабних навчань сил цивільного захисту області, з метою перевірки готовності особового складу до виконання завдань за призначенням у мирний час та в особливий період 25 липня для пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області був оголошений сигнал «Збір-аварія».

Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів У ДСНС в області прибув на місце дислокації для перевірки. Відповідно до нормативних вимог було перевірено наявність особового складу, зовнішній вигляд рятувальників, укомплектування «тривожних валіз». Огляд проводився за участі заступника начальника відділу – начальника чергової зміни відділу оперативно-чергової служби та готовності пунктів управління Департаменту реагування на надзвичайні ситуації, посередника з питань забезпечення проведення практичних заходів навчання, посередника при Управлінні ДСНС України у Кіровоградській області Сергія Кудіна.

За висновком Сергія Кудіна, особовий склад Управління та підпорядкованих підрозділів готовий до виконання своїх посадових обов’язків та здатний оперативно прибути на визначене місце у визначений час.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool