У Кропивницькому оголошено конкурс на здобуття обласної премії молодим науковцям

Березень 03, 2023 | Новини | Переглядів: 1029 | Коментарі: 0

Премія молодим науковцям призначається особам віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях, підприємствах Кіровоградської області, мають науковий ступінь або вчене звання, зробили особистий внесок у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного або культурного розвитку Кіровоградщини.

Також оголошено конкурс на здобуття стипендії обласної державної адміністрації і обласної ради для аспірантів та докторантів, які навчаються у вищих навчальних закладах Кіровоградської області.

Стипендія призначається особам, віком до 35 років включно, які навчаються в аспірантурі, докторантурі закладів вищої освіти із відривом або без відриву від виробництва, досягли певних результатів у розробці актуальних наукових проблем, які мають практичне значення для соціально-економічного та/або культурного розвитку Кіровоградської області.


Комплект документів необхідно подати до департаменту освіти і науки обласної військової адміністрації до 31 березня 2023 року.

Адреса: вул. Театральна (Дворцова), 32/29, 1 поверх, каб. 104. Телефон для довідок (0522) 24-15-42

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool