У Кропивницькому ОДА подовжить збір пропозицій до антикризового плану

Вересень 15, 2020 | Новини | Переглядів: 632 | Коментарі: 0

Облдержадміністрація подовжить збір пропозицій, які мають актуалізувати антикризовий план. Рекомендації можна буде подати до 30 вересня.

Подовжити роботу доручив голова Андрій Назаренко під час апаратної наради сьогодні, 15 вересня.

«Минулого тижня анонсував актуалізацію антикризового плану. Свої пропозиції вже готують підприємці, громадські організації. У середу зустрічався з аграріями, вони також заявили про готовність долучитися до процесу. Дедлайн був до 18 вересня. Пропоную подовжити збір пропозицій до кінця цього місяця. Робота серйозна і потребує більше часу. Пакет антикризових рішень повинен бути реальний, а не віртуальний. Нагадую, це наш план на сто днів», – заявив очільник Кіровоградщини.

Як уже повідомлялось, до розробки антикризового плану долучаться представники великого та малого бізнесу, громадських організацій, банків і навчальних закладів Кіровоградщини. Це буде пакет заходів щодо вирішення проблемних ситуацій в області на перші сто днів роботи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool