У Кропивницькому обрали найкрасивішу студентку (ВІДЕО)

Листопад 25, 2019 | Новини | Переглядів: 1854 | Коментарі: 0

У місті Кропивницький в залі обласної філармонії вперше відбувся фінал конкурсу краси «СтудМіс Кіровоградщини 2019», до якого була прикута неабияка увага студентства та громадськості міста, повідомляє FOTOINFORM.NET

Організатор заходу- офіційний представник та куратор конкурсу у Кропивницькому модельна агенція «Mix models». Конкурс проходив за підтримки Управління освіти, науки,молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати.

За перемогу змагались 16 конкурсанток - студенток університетів та ліцеїв області.


Рекомендуємо переглянути 

У Кропивницькому обрали найгарнішу студентку - 76 фото Ігоря Філіпенка

«СтудМіс Кіровоградщини 2019» у фотографіях


Як і завжди, ця подія подарувала глядачам незліченну кількість позитивних емоцій та радісний настрій.

Щороку модельна агенція «Mix models» готує для своїх глядачів щось нове, нестандартне, вражаючи сценарними та режисерськими вигадками хореографа-постановника конкурсу Юлії Тодосієвої. І цей проект не є виключенням.

Дівчата змагалися у п’яти конкурсних виходах: презентація, презентаціїя колекціїї аксесуарів, вихід в купальниках, інтелектуальний конкурс та вихід у вечірніх сукнях.

Під час перерв між виходами дівчат на сцену глядачів розважали вокалісти Альона Целуйко, Олександр Кочерженко , скрипалька Дарина Довга, запальні хореографічні колективи Girls Band, Школа-студія сучасної хореографії Імперія Мистецтв Форсайт та виступи вихованців школи моделей та естетичного виховання «Mix models»Також глядачі побачили яскраву колекцію «Аурелія» від дизайнера Тетяни Босої та презентацію нової дитячої колекції ТМ «Чарвіш»

Створювали та підтримували позитивні емоції глядачам щоумен Діма Крендель та ведуча каналу «Україна» Марія Мельник
Шановане та справедливе журі обрало фіналісток конкурсу СтудМіс Кіровоградщини 2019

«СтудМіс Дружба» стала Говорун Анна (цю номінацію вибирали самі учасниці конкурсу таємним голосуванням) «СтудМіс ФОТО» -Кокуленко Заріна; «СтудМіс Топ-модель» – Дануца Юлія; «СтудМіс відкриття року» - Манойленко Єлизавета Підтримати своїх фавориток прийшло чимало одногрупників, знайомих, які і мали нагоду обрати «СтудМіс глядацьких симпатій», якою стала – Красовська Ліна
Третя Віце- СтудМіс - Ніколаєнко Катерина
Друга Віце-СтудМіс – Бондаренко Анна
Перша Віце-СтудМіс - Гусєва Дар’я.

І нарешті головну корону переможниці та титул «СтудМіс Кіровоградщини 2019 отримала студентка Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті Волченкова Поліна.

Крім корони й подарунків, вона отримала путівку на подорож до Європи від туристичної агенціі Travel Agency SkyFull. До слова, саме Поліні телеведуча телеканалу "Вітер" Катерина Лунгул вручила сертифікат на ексклюзивне інтерв’ю у жіночому ток-шоу "3G+M" на телеканалі "Вітер". Також фіналістка представлятиме Кіровоградщину на Всеукраїнському конкурсі «СтудМіс України 2020»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool