У Кропивницькому облдержадміністрація активно працює над запровадженням еско-механізму

Вересень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

Під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулась нарада з питань укладання енергосервісних договорів на об’єктах бюджетної сфери області.

Серед учасників наради: директори декількох бюджетних установ, які братимуть участь в проекті та керівник енергосервісної кампанії "Євро-еско", яка пропонуватиме свої послуги через систему "Прозоро". Учасники наради попередньо обговорили умови співпраці, розглянувши зокрема комплекс заходів з енерго-сервісу, що надає дана кампанія.

"На сьогодні на законодавчому рівні вже врегульовано питання про укладання енергосервісних договорів", - зазначив Сергій Коваленко. Закон, що прийнято 23 березня 2017 року, встановлює правові та економічні засади здійснення енергосервісу для підвищення енергетичної ефективності об’єктів державної та комунальної власності. Тож Сергій Коваленко наголосив на необхідності активізувати роботу з даного питання.

За словами керівника "Євро-еско" Геннадія Лебедя, за умовами договору кампанія готова реалізувати енергозаощадливі заходи за власні кошти, що у результаті забезпечить 30% економію бюджетних коштів, які використовуються на енергоносії.

Кампанія "Євро-еско" висловила готовність співпрацювати з наступними об’єктами: Комунальний вищий навчальний заклад "Олександрійське училище культури"; Кіровоградський український академічний музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницкого; Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія-інтернат – школа мистецтв); ДНЗ "Кіровоградський професійний ліцей ім. Героя Радянського Союзу О.С.Єгорова"; Кіровоградська обласна філармонія; Кіровоградський обласний центр дитячо-юнацької творчості.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool