У Кропивницькому обласна рада прийняла звернення до жителів області

Лютий 15, 2022 | Новини | Переглядів: 783 | Коментарі: 0

Не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, вірити в армію і за можливості підтримати загони територіальної оборони – з таким закликом до жителів Кіровоградщини звернулися депутати обласної ради на сесії сьогодні, 15 лютого.

«Звертаємося до жителів нашої області й усіх українців із закликом не поширювати панічні настрої, чутки та російську пропаганду, не піддаватися на інформаційно-психологічні атаки й не підігрувати агресору (…). Вірте в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу. Українське військо сьогодні найбільш потужне з 2014 року, а коаліція партнерів, які надають нам підтримку, найширша з моменту проголошення незалежності.

Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові», - йдеться у зверненні.

Також депутати закликали політичні сили до єдності і просять не розхитувати політичну ситуацію всередині країни.

Як уже повідомлялося, сесія обласної ради скерувала 2 мільйони гривень на заходи тероборони. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool