У Кропивницькому обговорювали тему незалежності і суверенітету

Серпень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Український народ пережив чимало лиха. Майже кожне століття, як свідчать джерела, розпочиналося голодними роками, спустошливими війнами, чужоземними навалами. Важко назвати країну, яка б пережила те, що пережила Україна - розбудову та боротьбу за самостійність держави - шлях до незалежності був тяжким і тернистим.

Ми, українці, повинні пишатися тим, що наша держава ніколи не поневолювала інші народи, не вела загарбницькі війни, а лише захищала себе від близьких і далеких сусідів. І довгожданий час настав – ми незалежні! 

У бібліотеці №18 до Дня Незалежності відбувся День бібліографії «Україна – незалежна країна» з метою формування національної свідомості, шанобливого ставлення до символів України та виховання патріотизму.

Цього дня користувачі знайомились з виставкою «Україна – незалежна держава» та обговорювали тему незалежності і суверенітету.

Презентація «День Незалежності України» занурила бажаючих в історію нашої держави, а бліц – турнір «День Народження» та ігри «Географічне лото» і «Чи знаєш ти?» дали можливість проявити свої знання з історії та сучасного життя України.

А ще читачі відповідали на запитання вікторини «Державні символи України» та впізнавали «Славетних українців», а наприкінці дня, усі бажаючі складали патріотичні вірші, відвідавши літературний конкурс «Склади вірш про Україну».

Підбиваючи підсумки дня, бібліотекарі запитували у відвідувачів, що ви дізнались нового? І кожному було що розповісти! Маємо надію, що цей день читачі провели з користю. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool