У Кропивницькому обговорювали фітосанітарні вимоги до експорту рослинницької продукції

Листопад 21, 2018 | Новини | Переглядів: 623 | Коментарі: 0

Начальник управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Тетяна Лапицька взяла участь у засіданні бізнес-клубу на тему «Хеджування цін на сільськогосподарську продукцію.

Експорт продукції рослинництва», яке відбулось на базі Департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Тетяна Лапицька детально зупинилася на питаннях дотримання фітосанітарних норм під час експорту рослинницької продукції, фітосанітарних вимог країн-імпортерів, процедури встановлення статусу місця виробництва або виробничої ділянки, вільних від регульованих шкідливих організмів, та процедури сертифікації.

На засіданні були присутні представники сільгосптоваровиробників, Кіровоградської митниці ДФС та інші експерти аграрного ринку. Зустріч була продуктивною для всіх учасників заходу - вони вели активне обговорення теми, отримали відповіді на свої запитання.

Інформує прес-служба ГУ Держпродспоживслужби
в Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool