У Кропивницькому обговорили шляхи взаємодії з питань протидії торгівлі людьми

Травень 10, 2017 | Новини | Переглядів: 899 | Коментарі: 0

Захід для практичних психологів та соціальних педагогів відбувся у Кропивницькому на базі комунального закладу «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського».

Участь у засіданні круглого столу взяв працівник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції області, представник громадської організації «Кіровоградська обласна інформаційна служба з актуальних питань жіноцтва», а також 25 представників психологічної служби системи освіти загальноосвітніх навчальних закладів і спеціалізованих шкіл-інтернатів обласного підпорядкування.

Питання, що розглянули присутні, були спрямовані на підвищення обізнаності і професійного рівня відповідних працівників та налагодження взаємодії органів державної влади і громадських організацій у сфері протидії торгівлі людьми.

Наприкінці заходу його учасники обмінялися контактними даними, аби мати змогу за необхідності і надалі отримувати практичні поради та ділитися досвідом роботи у даному напрямку.

За матеріалами відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool