У Кропивницькому обговорили про протидії торгівлі людьми та насильству у сім’ї

Березень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

У Кропивницькому засідання міжвідомчої ради за проектом «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми» відбулося у рамках спільного проекту ОБСЄ, Уряду Канади, Міністерства соціальної політики України та Кіровоградської обласної інформаційної служби з питань жіноцтва.

Участь у заході взяли спеціалісти соціальних центрів та управлінь, працівники Кіровоградської ОДА, Мінсоцполітики України і поліцейські, зокрема представники управління превентивної діяльності та відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції області.

Під час обговорення співпраці присутні розглянули аспекти, які сприяють кращому розумінню проблеми торгівлі людьми, та роль кожного органу і підрозділу у напрямку попередження і боротьби з цим ганебним явищем.

Водночас, на засіданні приділили увагу і проблемним питанням, що стосуються внутрішньо-переміщених осіб із тимчасово-окупованих територій, а також надання допомоги громадянам, які постраждали від насильства у сім’ї, та відповідні заходи профілактики.

За матеріалами управління превентивної діяльності поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool