У Кропивницькому незабаром з`являться гемодіалізний та інсультний центри

Квітень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

Міський голова Андрій Райкович сьогодні завітав до міської лікарні №2 імені Святої Анни, де ведеться капітальний ремонт приміщення під облаштування гемодіалізного центру і побував у лікарні швидкої медичної допомоги, де ремонтуються палати майбутнього інсультного центру.

- Це надзвичайно важливий для міста об’єкт охорони здоров’я, на його відкриття очікують десятки мешканців міста, для яких вчасно виконаний гемодіаліз – це питання життя, - відзначив Андрій Райкович. – Всі ремонтні роботи виконуються за кошти інвестора. Ми пов’язали майбутнє Центру зі всесвітньо відомою європейською компанією - виробником гемодіалізного обладнання Fresenius, яка має бездоганну репутацію. Після введення Центру в експлуатацію, місто візьме на себе всі зобов’язання по його утриманню, закупівлі необхідних матеріалів для проведення процедур, які надавадимуться кропивничанам абсолютно безкоштовно.

Якщо у лікарні Святої Анни реконструкція приміщення перебуває на початковому етапі, то створення інсультного центру - у розпалі. Будівельники виконують внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи, монтують сучасну систему вентиляції, облаштовують мережу опалення. Загалом, Центр розрахований на 50 ліжок. Тут буде створене і власне реанімаційне відділення.

Головний лікар швидкої медичної допомоги Валерій Скороход прогнозує, що повністю всі роботи зі встановленням необхідного обладнання буде завершене до кінця червня поточного року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool