У Кропивницькому незабаром з`являться гемодіалізний та інсультний центри

Квітень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1269 | Коментарі: 0

Міський голова Андрій Райкович сьогодні завітав до міської лікарні №2 імені Святої Анни, де ведеться капітальний ремонт приміщення під облаштування гемодіалізного центру і побував у лікарні швидкої медичної допомоги, де ремонтуються палати майбутнього інсультного центру.

- Це надзвичайно важливий для міста об’єкт охорони здоров’я, на його відкриття очікують десятки мешканців міста, для яких вчасно виконаний гемодіаліз – це питання життя, - відзначив Андрій Райкович. – Всі ремонтні роботи виконуються за кошти інвестора. Ми пов’язали майбутнє Центру зі всесвітньо відомою європейською компанією - виробником гемодіалізного обладнання Fresenius, яка має бездоганну репутацію. Після введення Центру в експлуатацію, місто візьме на себе всі зобов’язання по його утриманню, закупівлі необхідних матеріалів для проведення процедур, які надавадимуться кропивничанам абсолютно безкоштовно.

Якщо у лікарні Святої Анни реконструкція приміщення перебуває на початковому етапі, то створення інсультного центру - у розпалі. Будівельники виконують внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи, монтують сучасну систему вентиляції, облаштовують мережу опалення. Загалом, Центр розрахований на 50 ліжок. Тут буде створене і власне реанімаційне відділення.

Головний лікар швидкої медичної допомоги Валерій Скороход прогнозує, що повністю всі роботи зі встановленням необхідного обладнання буде завершене до кінця червня поточного року.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool