У Кропивницькому неповнолітні скоїли розбійний напад

Лютий 15, 2018 | Новини | Переглядів: 671 | Коментарі: 0

Двоє товаришів, 16 та 17 років, побили жителя обласного центру та відібрали у нього транспортний засіб, спричинивши потерпілому збитків на одну тисячу гривень. Зловмисникам може загрожувати покарання - до 10 років позбавлення волі.

Із повідомленням про розбійний напад до Кропивницького відділу поліції звернувся 42-річний кропивничанин.

Пригода сталася у вечірній час. Двоє неповнолітніх після прогулянки поверталися додому. Перед містком товариші побачили громадянина, який їхав на велосипеді. Коли перехожі порівнялися з ним, виникла бійка.

Один із юнаків наніс старшому чоловіку численні удари, від чого останній втратив рівновагу і впав. Потім нападники забрали велосипед та пішли у невідомому напрямку.

«Провівши низку оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили особи зловмисників. Неповнолітніх було запрошено до відділу поліції для дачі показів. Наразі вирішується питання про оголошення їм підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2. ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), - повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Кравченко. – У даний час речовий доказ кримінального правопорушення – велосипед – вилучено. Як з’ясувалося, його хлопці продали за 300 гривень, а кошти поділили між собою та витратили на власні потреби».

Згідно з санкцією статті, за вчинене правопорушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до від семи до десяти років.

За матеріалами Кропивницького відділу
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool