У Кропивницькому не будуть призначати субсидії, якщо є заборгованість у 340 гривень

Лютий 21, 2019 | Новини | Переглядів: 888 | Коментарі: 0

Тарифи за комунальні послуги у місті Кропивницький продовжують зростати.

Особливо це стосується оплати за теплозабезпечення домівок. Тому багато мешканців міста Кропивницький пішли оформлювати субсидії. Але, якщо у Вас виникла заборгованість з оплати послуг понад місяць, то надання субсидії під питанням.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну №62 від 6 лютого 2019 року житлова субсидія не призначається (в тому числі на наступний період), якщо структурним підрозділом з питань соціального захисту населення отримано інформацію про наявність простроченої понад місяць заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком.
При цьому відмова в наданні субсидії застосовується в разі, якщо загальна сума заборгованості перевищує 20 неоподатковуваних мінімумів громадян (340 гривень) на день звернення за призначенням житлової субсидії.
У той же час підкреслюється, що дана норма не буде застосовуватися при призначенні субсидії на наступний період, якщо Мінсоцполітики не забезпечило їх фінансування (в тому числі в готівковій формі).
Крім того, постанова передбачає, що з 1 травня 2019 року призначення житлової субсидії домогосподарствам, які таку субсидію отримували протягом опалювального сезону 2018/2019 року на підставі їх звернень до 31 грудня 2018 року, здійснюється тільки після подання нової заяви (в якій обов’язково вказується номер мобільного телефону заявника) та декларації.

Кропивницький, субсидії, заборгованість у 340 гривень,
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool