У Кропивницькому найвищі тарифи за тепло

Січень 28, 2019 | Новини | Переглядів: 1805 | Коментарі: 0

Чому тарифи у Кропивницькому набагато відрізняються від тарифів у інших обласних центрах України?

Таке питання зараз задають багато мешканців Кропивницького, після того як у міській раді було підтримано чергове підняття тарифів за тепло.

Нагадаємо, що рішенням виконавчого комітету міської ради міста Кропивницького від 22 січня 2019 р. №42 ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» встановлено наступні тарифи.

Прикро те, що Кропивницький вже багато років займає, у поганому сенсі, перші місця у найвищих тарифах за тепло по Україні. Так наприклад, у місті Київ містяни платять - 38 грн 50 коп за кв.м, а місті Львів містяни платять ще менше - 32 грн 15 грн.

Цікаво, чому між нашими містами по Україні виникає така величезна різниця?

Зарплатня в столиці в рази відрізняється від нашого міста, але чомусь тарифи не нашу користь. Скільки років ми маємо слухати про індивідуальні параметри роботи теплосистеми у нашому місті?

Тарифи у нас були завжди високі, то чому до цього часу теплосистему не модернізували, щоб зменшити затратність на виробництво тепла?
Виходить, що Київ, Львів може дозволити собі нижчі тарифи на тепло, а ми, як завжди найдурніші. Навіщо комунальне підприємство віддавалося в оренду, якщо громада не бачить від цього зиску. А тарифи зростають до божевільних цін.

За минулий місяць, коли тариф був 47 грн 21 коп, але підприємство нарахувало за тепло  аж 52 грн 025 коп за 1 кв.м. То зараз, коли затвердили новий тариф 54 грн 25 коп, нарахування за спожите тепло може бути ще більше.

Можна позаздрити містянам, які отримують субсидії, але їх потрібно ще отримати.

Якщо у нас були великі зарплатні та пенсії можна було не скаржитися на тарифи, але на сьогоднішній час, багато містян опинилися в складних життєвих умовах. 

Тільки найважливіше - підписуйтесь на наш Telegram та YouTube

Кропивницький, найвищі тарифи за тепло,


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool