У Кропивницькому навчали молодь безпечній життєдіяльності

Жовтень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Запобігання надзвичайним подіям, загибелі людей і травмуванню, навчання населення правилам безпеки є так само важливим для працівників Служби порятунку, як і вчасно надати допомогу тим, хто її потребує, або професійно та оперативно спрацювати під час ліквідації надзвичайної події.

13 жовтня працівники Управління ДСНС в області провели акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти» в Кіровоградському інституті Міжрегіональної Академії управління персоналом.

Не зважаючи на те, що це не перша зустріч студентів з рятувальниками, вона викликала зацікавлення у колективу навчального закладу. Студентам вишу розповіли про надзвичайні події, характерні саме для цієї пори року, зокрема про пожежі у житловому секторі, кількість яких зростає з початком опалювального сезону. Рятувальники закликали до обережності у поводженні з вогнем, при користуванні газовим обладнанням, пічним опаленням та побутовими електричними приладами. Студентам розповіли, скільки трагічних випадків виникає щотижня на території області і в Кропивницькому через необачність громадян, незнання та недотримання ними правил пожежної безпеки.
Щоб не перевантажувати слухачів сухою статистикою, працівники пожежно-рятувальної служби провели для них конкурси: на вправність при одяганні справжнього бойового одягу рятувальник – захисного комбінезону, куртки та каски. Знайшлось чимало бажаючих поміряти також протигаз та позмагатись влучати у ціль пожежним рукавом.

На завершення зустрічі рятувальники роздали усім присутнім листівки із застереженнями та правилами безпеки, розроблені та виготовлені обласним Управлінням спеціально з метою навчання населення.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool